BS de Kleine Dichter
Heycopplein 1
3521EX Utrecht
0302963585

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage en bijdrage schoolreis/schoolkamp 
 
Tijdens het schooljaar worden er voor de kind(eren) door de oudercommissie en leerkrachten activiteiten georganiseerd op school zoals de Kinderboekenweek, het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest en Pasen. Al deze feesten en activiteiten worden naast het leerprogramma georganiseerd en betaald uit de vrijwillige ouderbijdrage.
 
Ook gaan alle kinderen van groep 1 t/m 7 dit jaar op schoolreis en gaan de kinderen van groep 8 op schoolkamp. De schoolreis en het schoolkamp worden betaald uit een verplichte bijdrage.
 
Kinderen waarvan de ouders geen bijdrage hebben betaald, kunnen helaas niet mee op reis of kamp. Deze kinderen zullen dan op school worden opgevangen.
 
Bijdrage per kind 
  Ouderbijdrage Bijdrage schoolreis/kamp Totaal
Groep 1 t/m 7 € 25,- € 35,- (Schoolreis) € 60,-
Groep 8 € 25,- € 90,- (Schoolkamp) € 115,-
 
Voor kinderen die gedurende het schooljaar instromen is de bijdrage mogelijk lager. Neemt u voor meer informatie hierover contact op met de penningmeester. Ook voor kinderen met een U-pas geldt een lager tarief. 
 
Betalen
Vanaf het schooljaar 2021 - 2022 werken we met een systeem om de ouderbijdrage te innen: Schoolkassa. 
U krijgt aan het begin van het schooljaar een mail vanuit Schoolkassa om de ouderbijdrage te voldoen. In de e-mail zit een betaallink: 'Factuur betalen'. Klik hierop om de betaling te voldoen. Doorloop de stappen om via iDeal te betalen. U krijgt een bevestigingsmail dat de betaling is verwerkt. 

Let op:

-          Beide de ouders/verzorgers krijgen een e-mail. Zodra één van hen heeft betaald, is de betaallink niet meer geldig. Mocht u allebei tegelijk een betaling doen, dan neemt u contact met ons op en zetten wij het recht.

-          Heeft u een U-pas? Mail ons dan de QR-code en wij zetten het in het systeem.

-          Stel uw kind is ingestroomd gedurende het schooljaar, stuur ons dan een e-mail met de datum vanaf wanneer uw kind is ingestroomd. Wij berekenen dan een passende bijdrage.

-          U krijgt alleen reminders als u de ouderbijdrage/ schoolreis nog niet betaald heeft.

Marc Nelisse
Penningmeester oudercommissie De Kleine Dichter
oc.kleinedichter@spoutrecht.nl